Vul onderstaand formulier in en breng jouw plant-based producten naar een hoger niveau!

    Plantaardig tafelgesprek met Roos van Harte-Hamming van Vegan Montgomeryicecream

    Ziehier hoe mijn wereld op het gebied van plantaardig eten werkt. Een compilatie van een viertal inspirerende keukentafelgesprekken met gelijkgestemden. Samen maken we het verschil in deze transitie naar plantaardig eten. Als impactmaker deel ik graag mijn kennis en creativiteit om de kwaliteit van wat we eten naar een volgend niveau te tillen. Waar plantaardig de norm is, waar kwaliteit voorop staat, met eten waar je fit en blij van wordt. Met recepten en producten die ertoe doen.

    Een plantaardig alternatief dat echt goed smaakt kan mensen over de streep trekken om er vaker voor te kiezen. Het nodigt uit om ook een keer iets anders te proberen. Tijdens de culinaire perslunch in Amsterdam maakte ik kennis met Roos van Harte-Hamming, co-founder @montgomeryicecream. Diezelfde week zat ze bij me aan de keukentafel. Montgomeryicecream is een briljant voorbeeld dat plant-based food leuk en lekker kan zijn. Dit bedrijf kiest voor kwaliteit, dat proef je. Hier zouden ze niet toestaan dat zuivelproducten en eieren het genieten van chocolade-ijs in de weg zou kunnen staan. Na 44 batches was de veganistische ijscode gekraakt. Nu hebben ze het recept om verbazingwekkend veganistisch chocolade-ijs te maken, met precies de textuur en consistentie waarnaar ze op zoek waren. De vraag was: moet vegan wel of niet op de verpakking? Wat ze leerden: Google analytics geeft 20.000 hits op vegan en 6000 op chocolade ijs. Vegan op de verpakking is een goede keuze als je wilt innoveren op het gebied van plantaardig eten.