Case YoVeggieWorld meets Lassie Rijst

De vraag

 

Om merkvoorkeur te verkrijgen wil Lassie bouwen aan een emotionele connectie tussen haar productportfolio en de consument. Zij wil deze doelstelling behalen door consumenten te blijven inspireren met lekkere en gezonde recepten die je in een handomdraai kunt maken, koken zonder gedoe. De recepten worden uitgebeeld op de verpakking maar zijn uiteraard ook te vinden op de website.

De opdracht

 

Ontwikkel in totaal 63 nieuwe recepten die goed tot uiting komen op de verpakkingen. Lekker, simpel, snel en niet te veel bereidingsstappen. Per recept een extra tip ontwikkelen. Gebruik niet té veel ingrediënten, maximaal 8-10 ingrediënten in totaal. Korte bereidingstijd, maximaal 20-25 minuten. Gebruik ingrediënten die goed verkrijgbaar zijn bij reguliere supermarkten met verrassende smaken en combinaties.

Doelstelling

 

Ontwikkel de recepturen vanuit verse ingrediënten. Geen pakjes/zakjes en tussen 500-800 kcal per persoon. Kleurgebruik van recepturen moet contrast geven met de kleuren van de verpakking. Recepten bij voorkeur niet seizoensgebonden en leg accent op leuke seizoen variaties. Duidelijke vermelding van voedingswaardes. Recepten standaard voor 4 personen maar ook te maken voor 1 of 2 persoonshuishoudens.

Mijn voorstel

 

Ik heb een duidelijke keuze gemaakt voor kleuren van groenten die complementair zijn aan de kleur van de verpakkingen.

Resultaat

Culinair onderscheidende recepten die consumenten blijven inspireren met lekkere en gezonde ingredienten. Gerechten die je in een handomdraai kunt maken. Koken zonder gedoe.
Aansprekende recepten die bijzonder verfrissend zijn weergegeven op de voorkant van de nieuwe verpakkingslijn van Lassie.

Recepten voor elke dag met een twist

1: PANDANRIJST

 

Aziatische omelet gevuld met knapperige kleine groentes en vissaus.

2: HALF VOLKOREN RIJST

 

Kipsaltimbocca met gepofte kerstomaatjes, rucola, gele en groene courgette.

3: HALF VOLKOREN RIJST

 

Gebakken kabeljauwfilet met bietensalade, komkommer, dilleyoghurt.

4: HALF VOLKOREN RIJST

 

Geroosterde aubergine tournedos met tomatensaus, kappertjes en bruine amandelen (vegan).

5: TOVERIJST

 

Rundersaucijs met romanesco, snijbonen en pittige mangosalsa.

6: TOVERIJST

 

Krokante tandoori tofublokjes met geroosterde gele paprika, groene asperges en worteljulienne (vegan).

Mag ik u verrassen met YoVeggieWorld? Creatieve ideeën voor de foodbranche van morgen!

 

De deur staat voor u open, ik maak graag tijd vrij voor een goed gesprek en koffie.

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken met Yolanda. Ben benieuwd naar haar succesvolle bedrijf YoVeggieWorld

 

Culinaire groet,

 

Yolanda

YolandavanderJagt_2