De kracht van een culinaire productie met onderscheidende kleurrijke beelden

 

Twee verschillende disciplines: recepten voor culinaire content en een nieuwe productlijn.

 

Voor Pablo’s Quinoa Revolución neemt YoVeggieWorld de regie om samen met een creatief team quinoa in beeld te brengen. Dit bedrijf kiest ervoor om plantaardig eten op de kaart te zetten. We zijn trots op het resultaat en blij met onze samenwerking. Eigentijdse recepten en mooie culinaire fotografie gaat de consument inspireren om quinoa wekelijks op tafel te zetten.

 

Binnenkort komt er een nieuw product op de markt dat YoVeggieWorld heeft ontwikkeld. Kant en klare quinoa maaltijden in een pouche. Een ready to eat product; gemak voor de consument.

 

Samen met de fabrikant heb ik naar het technische aspect van het kookproces gekeken. Aansturen en aanpassen voor verbeterde structuur in de pouche. Cruciaal voor de smaak is de keuze van hoogwaardig kwaliteit van ingrediënten. Met als resultaat een sifgnificant lekker product; restaurantstijl eten zo op tafel.

Graag neem ik u mee naar de succesvolle case van Pablo’s Quinoa Revolución  

Productontwikkeling vraagt andere kennis en inzichten.

 

Graag wil ik nu laten zien wat YoVeggieWorld voor u kan betekenen. De case van Pablo’s Quinoa Revolución illustreert de kracht van recepturen en het creatief gebruik van groenten. YoVeggieWorld werkt aan 50 nieuwe recepten voor online content. Vernieuwende plantaardige recepturen die het verschil maken voor de foodbranche van morgen.

 

Bekijk hier de aansprekende case van Pablo’s Quinoa Revolución


Nieuwsgierig geworden wat YoVeggieWorld voor uw bedrijf kan betekenen?

 

Uit gesprekken en opdrachten binnen de levensmiddelenbranche ontvang ik signalen dat culinaire innovatie meer prioriteit verkrijgt bij CEO- en managementniveau. Ook zij willen werk maken om plantaardig eten naar een hoger niveau te tillen. De urgentie is er om succesvolle producten te ontwikkelen die inspelen op de wensen van de nieuwe generatie consumenten en hun sterk veranderende eetpatroon.

 

Vooraanstaande bedrijven werken nu met mij samen. Ook zij hebben net als YoVeggieWorld een missie om groenten en plantaardige producten groots op de kaart te zetten.

 

Prachtige opdrachtgevers die inspelen op de culinaire kansen van morgen

 

Van Oers United – SEACONCEPT – Jumbo – Pablo’s Quinoa Revolución – Henri – Vanka aardappelen – Lassie -Bikl – Healthy fresh Vending – AGF

 

Mag ik u verrassen met YoVeggieWorld voor creatieve ideeën op de foodbranche van morgen?

 

De deur staat voor u open, ik maak graag tijd vrij voor een goed gesprek en koffie.

 

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2