Een uitnodiging om kennis te delen in de foodbranche van morgen

 

Dit eerste kwartaal is positief gereageerd op de website van YoVeggieWorld. Een nieuwe richting kiezen vraagt ook nieuwe focus op de juiste doelgroep. YoVeggieWorld zoekt nieuwe partners, om mee in gesprek te gaan. Om visies te delen en strategie uit te zetten voor de groeimarkt van plantaardige eten.

 

Door samen te werken kunnen we impact maken en versnellen. Hier heb ik veel ideeën over. In vele bedrijven zijn innovatie teams en productontwikkelaars aan het werk. Laten we samen werken en het niveau naar het volgende level te tillen. Door met mijn frisse blik naar jullie bedrijf te kijken zie ik altijd nieuwe mogelijkheden.

 

Mijn creativiteit gecombineerd met de kennis van wat de consument wenst vertaal ik naar nieuwe producten die plantaardige eten leuk, verrassend en lekker maken.

 

Als culinair regisseur ga ik in gesprek en verbind ik mijn netwerk in de levensmiddelenindustrie. Dat is waar YoVeggieWorld voor staat.Strategische culinaire focusgebieden waar YoVeggieWorld u kan ondersteunen

 

Recepten plantaardig

Ontwikkelen van recepten die het verschil maken voor u als foodtoeleverancier.

 

Kernwoorden:

  • Focus op groeimarkt
  • Gedifferentieerde verpakkingen voor meerdere doelgroepen
  • Omzet verhoging
  • Lekker en veelzijdig

 

Verrassende groentes

 

Veel kansen voor onderscheidend gebruik van groenten. Voeg deze toe bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Weet u dat millenials graag roze groente eten? Kansen te over om nieuwe omzet te realiseren voor nieuwe markten en doelgroepen.

Laat mij u inspireren voor verschillende doelgroepen en de juiste keuze maken bij nieuwe recept of productontwikkeling.


Nieuwsgierig geworden wat YoVeggieWorld voor uw bedrijf kan betekenen?

 

Uit gesprekken en opdrachten binnen de levensmiddelenbranche ontvang ik signalen dat culinaire innovatie meer prioriteit verkrijgt bij CEO- en managementniveau. Ook zij willen werk maken om plantaardig eten naar een hoger niveau te tillen. De urgentie is er om succesvolle producten te ontwikkelen die inspelen op de wensen van de nieuwe generatie consumenten en hun sterk veranderende eetpatroon.

 

Vooraanstaande bedrijven werken nu met mij samen. Ook zij hebben net als YoVeggieWorld een missie om groenten en plantaardige producten groots op de kaart te zetten.

 

Prachtige opdrachtgevers die inspelen op de culinaire kansen van morgen

 

Van Oers United – Jumbo – Paul’s Quinoa – Henri – Vanka aardappelen – Lassie – Plus supermarkt, AGF

 

Mag ik u verassen met YoVeggieWorld voor creatieve ideeën op de foodbranche van morgen?

 

De deur staat voor u open, ik maak graag tijd vrij voor een goed gesprek en koffie.

 

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2