Hoe lanceer je succesvol een culinair product met de juiste smaakrichting?

 

Iedereen die mij kent weet dat ik inzet op de unieke smaakbeleving van groenten. Gedreven door inspiratie, culinaire kennis en inzicht in consumentensmaak.

 

Dat is wat YOVEGGIEWORLD doet; voor producenten de juiste smaakrichting vinden. Dat is waar marketeers van food toeleveranciers het verschil maken en waar ik graag het verschil maak. De presentatie van producten moet klanten lokken; smaak en kwaliteit moeten binden.

 

Graag neem ik u mee naar de succesvolle case van Bikl augurken 

 

YOVEGGIEWORLD ontwikkelde het culinaire proces voor de gefermenteerde Bikl augurken. De uitdaging was om de echte onderscheidende smaakrichting te vinden. De oplossing lag in drie nieuwe smaakvarianten. Ingemaakt met echte natuurazijn, verse kruiden, specerijen en smaakmakers. Gewoon een goed 100% natuurlijk product. Door deze werkwijze en ingrediënten verkregen we een verrassend en knapperig eindproduct met zuur opgegoten en een gelaagdheid van smaken. Vernieuwende recepturen die het verschil maken voor de ‘foodbranche van morgen’. 

Productontwikkeling vraagt andere kennis en inzichten.

De case van Bikl  bewijst wat de meerwaarde is van creatieve recepturen en de keuze voor de juiste smaakrichting. Vernieuwende plantaardige recepturen die het verschil maken voor de foodbranche van morgen.

 

Bekijk hier de aansprekende case van Bikl gefermenteerde augurken


Nieuwsgierig geworden wat YoVeggieWorld voor uw bedrijf kan betekenen?

 

Uit gesprekken en opdrachten binnen de levensmiddelenbranche ontvang ik signalen dat culinaire innovatie meer prioriteit verkrijgt bij CEO- en managementniveau. Ook zij willen werk maken om plantaardig eten naar een hoger niveau te tillen. De urgentie is er om succesvolle producten te ontwikkelen die inspelen op de wensen van de nieuwe generatie consumenten en hun sterk veranderende eetpatroon.

 

Vooraanstaande bedrijven werken nu met mij samen. Ook zij hebben net als YoVeggieWorld een missie om groenten en plantaardige producten groots op de kaart te zetten.

 

Prachtige opdrachtgevers die inspelen op de culinaire kansen van morgen

 

Van Oers United – SEACONCEPT – Jumbo – Pablo’s Quinoa Revolución – Henri – Vanka aardappelen – Lassie -Bikl – Healthy fresh Vending – AGF

 

Mag ik u verrassen met YoVeggieWorld voor creatieve ideeën op de foodbranche van morgen?

 

 

 Ja,ik wil graag een afspraak maken met Yolanda. Ben benieuwd naar het het succesvolle bedrijf YoVeggieWorld

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2