Let’s veganize the world together. Welke plantaardige oplossingen kunnen we toevoegen in gerechten?

 

Heeft u al de documentaire ‘the cowspiracy’ op Netflix gezien?

 

Na het zien van deze docu weet u precies dat het belangrijk is om nieuwe keuzes te maken in de ‘foodbranche van morgen’. Welke plantaardige oplossingen kunnen we toevoegen in gerechten.

Het begint bij het ontwikkelen van nieuwe recepturen. Mijn visie is om samen met bedrijven in de voedingsindustrie, plantaardige recepturen te ontwikkelen die het verschil maken. Plantaardig eten is een nieuwe ‘lifestyle’.

 

De toekomst ligt in het vinden van plantaardige innovatieve oplossingen met nieuwe recepturen, die we omtoveren tot nieuwe klassiekers. Dat zijn wensen van de flexitariër.

 

Klassieke recepten waarin we altijd gekookt hebben met veel room en boter kunnen we gemakkelijk vervangen door plantaardige voedingstoffen. Op deze manier worden de recepten van de toekomst ontwikkeld. Hier zie ik mogelijkheden om simpelweg samen een steentje bij te dragen.

 

Plantaardig eten kan alleen versneld op het menu komen door samen de schouders eronder te zetten. En een statement te maken voor leuk en lekker eten.

 

Veganize daar waar het kan, let’s start together.

 

Graag neem ik u mee naar de succesvolle case van LASSIE RIJST  

Onderscheidende receptuur maakt het verschil.

 

Graag wil ik nu laten zien wat YoVeggieWorld voor u kan betekenen. De case van LASSIE RIJST illustreert de kracht van recepturen en het creatief gebruik van groenten. Vernieuwende recepturen die het verschil maken voor de foodbranche van morgen.

 

Bekijk hier de aansprekende case van LASSIE RIJST


Nieuwsgierig geworden wat YoVeggieWorld voor uw bedrijf kan betekenen?

 

Uit gesprekken en opdrachten binnen de levensmiddelenbranche ontvang ik signalen dat culinaire innovatie meer prioriteit verkrijgt bij CEO- en managementniveau. Ook zij willen werk maken om plantaardig eten naar een hoger niveau te tillen. De urgentie is er om succesvolle producten te ontwikkelen die inspelen op de wensen van de nieuwe generatie consumenten en hun sterk veranderende eetpatroon.

 

Vooraanstaande bedrijven werken nu met mij samen. Ook zij hebben net als YoVeggieWorld een missie om groenten en plantaardige producten groots op de kaart te zetten.

 

Prachtige opdrachtgevers die inspelen op de culinaire kansen van morgen

 

Van Oers United – SEACONCEPT – Jumbo – Paul’s Quinoa – Henri – Vanka aardappelen – Lassie – Plus supermarkt, AGF

 

Mag ik u verassen met YoVeggieWorld voor creatieve ideeën op de foodbranche van morgen?

 

De deur staat voor u open, ik maak graag tijd vrij voor een goed gesprek en koffie.

 

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2