Met een zomerse culinaire groet wens ik u een fijne vakantie toe

 

Het is zomer en de vakanties staan voor de boeg. In deze laatste culi update van het eerste half jaar wil ik u hartelijk danken voor het vertrouwen en de waardering die ik heb mogen genieten. Het was een succesvol voorjaar waarin ik veel bijval in de markt heb mogen krijgen.

 

Om zo mijn missie met plantaardig eten een nieuwe dimensie te geven. Heb veel inspiratie gehaald uit de culinaire producties waarin ik heb kunnen bewijzen dat plantaardig eten met nieuwe recepten zo verfrissend en vernieuwend kan zijn.

 

Ik geloof in een mooie toekomst om plantaardig eten op de kaart te zetten door het verrassend en lekker te maken.

 

Graag neem ik u mee naar de succesvolle case van WILD-catch 



 

Onderscheidende receptuur maakt het verschil.

 

De case van WILD-catch illustreert de kracht van recepturen en het creatief gebruik van groenten. Vernieuwende recepturen die het verschil maken voor de foodbranche van morgen.

 

Bekijk hier de aansprekende case van WILD-catch


Nieuwsgierig geworden wat YoVeggieWorld voor uw bedrijf kan betekenen?

 

Uit gesprekken en opdrachten binnen de levensmiddelenbranche ontvang ik signalen dat culinaire innovatie meer prioriteit verkrijgt bij CEO- en managementniveau. Ook zij willen werk maken om plantaardig eten naar een hoger niveau te tillen. De urgentie is er om succesvolle producten te ontwikkelen die inspelen op de wensen van de nieuwe generatie consumenten en hun sterk veranderende eetpatroon.

 

Vooraanstaande bedrijven werken nu met mij samen. Ook zij hebben net als YoVeggieWorld een missie om groenten en plantaardige producten groots op de kaart te zetten.

 

Prachtige opdrachtgevers die inspelen op de culinaire kansen van morgen

 

Van Oers United – SEACONCEPT – Jumbo – Paul’s Quinoa – Henri – Vanka aardappelen – Lassie – Plus supermarkt, AGF

 

Mag ik u verassen met YoVeggieWorld voor creatieve ideeën op de foodbranche van morgen?

 

De deur staat voor u open, ik maak graag tijd vrij voor een goed gesprek en koffie.

 

Culinaire groet,

 

Yolanda