YoVeggieWorld meets Pablo's Quinoa Revolución

De vraag

 

Pablo’s Quinoa Revolución is het verhaal van de veelzijdige en gezonde quinoa van Peruaanse boeren. Het woord ‘revolutie’ geeft met een knipoog de ‘strijd’ tegen aardappels, pasta en rijst weer. Het bedrijf gelooft in haar missie om de veelzijdigheid van quiona wereldwijd op de kaart te zetten. Dat begint onder andere met het communiceren van kleurijke recepturen voor de quinoa basis producten. De nieuwe produktlijn is culinair aantrekkelijk vormgegeven voor de nieuwe kant en klare Pablo’s Quinoa Revolución producten.

De opdracht

 

Ontwikkel in totaal 56 nieuwe recepten die zowel op de website als op de verpakkingen goed tot uiting komen. Lekker, simpel, snel en niet te veel bereidingsstappen. Accentueer de veelzijdigheid van de quinoa producten door per recept een extra tip ontwikkelen. Gebruik niet té veel ingrediënten, maximaal 8-10 ingrediënten in totaal. Korte bereidingstijd, maximaal 20-25 minuten. Gebruik ingrediënten die goed verkrijgbaar zijn bij reguliere supermarkten met verrassende smaken en combinaties.

Doelstelling

 

Pablo’s Quinoa Revolución wil het grote publiek bereiken met meer kennis over de diverse soorten quinoa en het authentieke verhaal rond de Peruaanse boeren. Voor Pablo’s Quinoa Revolución neemt YoVeggieWorld de regie om samen met een creatief team quinoa in beeld te brengen. Dit bedrijf kiest ervoor om plantaardig eten op de kaart te zetten. We zijn trots op het resultaat en blij met onze samenwerking. Eigentijdse recepten en mooie culinaire fotografie gaat de consument inspireren om quinoa wekelijks op tafel te zetten.

Mijn voorstel

 

YoVeggieWorld heeft 56 nieuwe recepturen ontwikkeld met de focus op plantaardige producten vanuit verse ingrediënten. Kleurgebruik van recepturen en keuze van materialen geeft het sprankelende Peruaanse Zuid Amerikaanse leven weer met het accent op de verschillende eetmomenten. Online dienen de beelden er echt vanaf te spatten.

Resultaat

Samen met de fabrikant heb ik naar het technische aspect van het kookproces gekeken. Aansturen en aanpassen voor verbeterde structuur in de pouche.
Cruciaal voor de smaak is de keuze van hoogwaardig kwaliteit van ingrediënten. Met als resultaat een significant lekker product; restaurantstijl eten zo op tafel.
Verfrissende content met inspirerende recepten zijn online te downloaden.

Recepten voor elke dag met een twist

1: Quinoa Peruaanse Soep

 

Peruaanse quinoa soep met koriander, kokos en wortel.

2: Quinoa Pinky Budda Bowl

 

Kleurrijke pinky bowl quinoa met geitenkaas, rode biet en walnoten.

3: Quinoa Iraanse Saffraan

 

Iraanse saffraan-quinoa met pistache cranberry’s.

4: Quinoa Thaise Bloemkool

 

Thaise bloemkoolcurry met tomaat.

5: Quinoa Nasi met spiegelei

 

Pittige quinoa nasi met gebakken spiegeleitjes.

6: Quinoa Bolognese

 

Quinoa Bolognese met paprikaringen.

Mag ik u verrassen met YoVeggieWorld? Creatieve ideeën voor de foodbranche van morgen!

 

De deur staat voor u open, ik maak graag tijd vrij voor een goed gesprek en koffie.

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken met Yolanda. Ben benieuwd naar haar succesvolle bedrijf YoVeggieWorld

 

Culinaire groet,

 

Yolanda

YolandavanderJagt_2