Sjakes

Smaakregie, receptontwikkeling en productoptimalisatie YoVeggieWorld | Introductie nieuwe producten 2023 online en retail

Sjakes DE proteïnebooster met smaak

 

  • Sjakes smoothies voor retail afgestemd op de smaak van de consument
  • Prijsverlaging inkoop dankzij slimme receptvisie
  • Kleur-optimalisatie op basis van natuurlijke kleurstoffen uit groente en fruit
  • Spannende smaaknuances met dragonfruit, gember, limoen en flespompoen
  • Sporty Sjakes: restaurantsmaken to go in een handomdraai
  • Smaakbooster op basis van unieke minirecepten, geleverd in bevroren pellets

Receptuurontwikkeling voor jouw product? Neem contact met mij op!

Productoptimalisatie

 

Sjakes, leverancier van gezonde maaltijd smoothies, heeft vier verschillende Sjakes in het assortiment. En een wens. Hoe zorg je dat Sjakes bij een groot publiek in de smaak vallen, aantrekkelijk van kleur zijn én geproduceerd kunnen worden tegen een optimale inkoopprijs zonder concessies te hoeven doen aan smaak en kwaliteit?
Tijdens de receptenanalyse van YoVeggieWorld maakt himalayazout, vooral hip en trendy, plaats voor gezondere smaakmakers. Allergenen, zoals in noten, worden vervangen door zaden. Groente- en fruitsoorten zijn de puur natuurlijke kleurstoffen die de kleur van de Sjakes aantrekkelijk maken. Daarmee verdwijnt ook meteen de overheersende smaak van het plantaardige proteïnepoeder naar de achtergrond.
Sjakes worden nu gemaakt van unieke minirecepten en smaakboosters op basis van groente, fruit en superfoods. De producten bestaan uit bevroren pellets. Daarmee maakt iedereen met toevoeging van bijvoorbeeld plantaardige melk in een minuut een gezonde Sjake. De gelaagdheid in smaken maken Sjakes uniek, verrassend en met een recept dat klopt. Passend in een gezonde leefstijl. Lancering: 2023.

Geslaagde YoVeggieWorld producties in de foodbranche van morgen!

+
+
+
+
+
+
+
+
+

Let's talk plant-based!

@yolandavanderjagt

Let's talk plant-based!

@yolandavanderjagt