Vul onderstaand formulier in en breng jouw plant-based producten naar een hoger niveau!

    2020-2025 Een uitnodiging om kennis te delen in de foodbranche van morgen

    Afgelopen jaren heb ik veel positieve reacties gekregen op mijn keuze voor YoVeggieWorld. Ik voel de urgentie om succesvolle producten te ontwikkelen die inspelen op de wensen van de nieuwe generatie consumenten en hun sterk veranderende eetpatroon. YoVeggieWorld gaat wekelijks in gesprek met nieuwe partners. Om visies te delen en strategieën uit te zetten voor de groeimarkt van plantaardig eten. Hier heb ik veel ideeën over en daarnaast beschik ik over een groot netwerk. Door samen te werken kunnen we impact maken en versnellen. Door met mijn frisse blik naar jouw bedrijf te kijken zie ik altijd nieuwe mogelijkheden. Mijn creativiteit gecombineerd met de kennis van wat de consument wenst, vertaal ik naar nieuwe producten die plantaardige eten verrassend en lekker maken. In vele bedrijven zijn innovatieteams en productontwikkelaars aan het werk. Laten we samenwerken en het niveau een trapje hoger brengen. YoVeggieWorld staat voor strategische en culinaire focusgebieden. Als culinair regisseur ga ik in gesprek en verbind ik mijn netwerk in de foodindustrie. Kernwoorden: focus op de groeimarkt, gedifferentieerde verpakkingen voor meerdere doelgroepen, omzetverhoging, unieke en veelzijdige uitstraling.    Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en mijn visie op het gebied van plantaardige voeding voor de foodsector. Connect nu met op Linkedin en of stuur me een DM.

    Elke maand actuele Food for Thoughts