YoVeggieWorld_Yolanda

Food for Thought

Vanuit de restaurantkeuken stapte ik het bedrijfsleven in om de foodwereld te inspireren een plantaardige visie te activeren. Met mijn culinaire kennis zet plantaardige producten op de kaart en positioneer ik ze in de markt.

 

Het huidige voedselsysteem is niet langer duurzaam. Vanuit mijn perspectief is de verandering naar meer plantaardig eten op tafel noodzakelijk. Groenten, peulvruchten en paddenstoelen spelen een cruciale rol in het menu van de toekomst. Samen met bedrijven wil ik werken aan een wereld waar smaakvol plantaardig eten bereikbaar is voor iedereen. Plantaardig eten dat aan de normen en waarden van vandaag en de generaties van morgen voldoet.

 

Binnen de foodwereld moeten we onszelf constant kritische vragen stellen, reflecteren, leren en groeien om te kunnen ontwikkelen. Om zo een antwoord te geven op de vraag vanuit de markt.

 

YoVeggieWorld ontwikkelt concepten en producten voor bedrijven en organisaties in de foodwereld, voor iedereen die geïnteresseerd is in plantaardig mogelijkheden. Ik vertel je hoe je de plantaardige factor in je bedrijf introduceert of versterkt. Ik ga met je in gesprek en deel mijn kennis en creativiteit. Hoe geef je smaak en structuur aan nieuwe ingrediënten? Waarmee verleid je consumenten? Hoe kun je reststromen omvormen tot inspirerende innovatieve producten? Wat staat er over vijf of tien jaar op tafel? En hoe vertalen wij dit in een product, dienst, beleving, concept of merk? YoVeggieWorld inspireert, innoveert en activeert een plantaardige foodwereld.

Mijn Missie

 

Plantaardig eten aantrekkelijk en lekker maken en consumenten inspireren om zonder moeite meer gezonde plantaardige producten te eten. Alleen zo wordt plantaardig voedsel een vast en geliefd onderdeel van ons dagelijks eetpatroon.

 

Mijn Visie

 

Creëer voor elk product een eigentijdse smaak. Zo maak je gezond plantaardig eten toegankelijk voor iedereen. Plantaardig eten is nog nooit zo makkelijk geweest!
Geïnteresseerd? Neem contact met me op, dan vertel ik je meer.

Geslaagde YoVeggieWorld producties in de foodbranche van morgen!

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Let's talk plant-based!

@yolandavanderjagt

Let's talk plant-based!

@yolandavanderjagt