Mijn futureproof wens:

 

Voedselproductie en voedselpreventie zijn wereldthema’s

 

Om de verschraling van ons voedsel tegen te gaan, ontwikkel ik gezonde, smaakvolle plantaardige gemaksproducten. Doe mee: samen kunnen we het verschil maken in het menu van de toekomst.

YoVeggieWorld_Yolanda

Werkervaring

 

Zeventien jaar werkte ik als chef-kok in de keukens van diverse toprestaurants. In Nederland, maar ook bij the River Café in Londen waar ik met Jamie Oliver achter het fornuis stond en het befaamde restaurant van Alice Waters: Chez Panisse in Berkeley, Californië. Als smaakregisseur en productontwikkelaar heb ik voor ruim 25 foodproducenten en 7 supermarkten meer dan 6000 recepten en 35 unieke producten ontwikkeld. Met YoVeggieWorld inspireer ik de voedingsmiddelenbranche om (plantaardig) eten naar een onweerstaanbaar smaakniveau te tillen door aantrekkelijke en gezonde (gemaks)producten te ontwikkelen.

Plant-Forward Thinker

 

Voeding, echt eten, vers en kwaliteit zitten al ruim 35 jaar in mijn DNA. Met deze ingrediënten in mijn boodschappentas ben ik een plant-forward thinker in de kansrijke groeimarkt van plantaardige producten.

Waarom Yolanda?

 

Ambitieuze voedselproducenten die nieuwe (plantaardige) producten willen ontwikkelen weten mij te vinden. Opdrachtgevers die hun producten meer smaakelan willen geven, hun assortiment willen uitbreiden of anders willen kijken naar het kook- en productieproces zijn bij mij aan het goede adres.

Geïnteresseerd? Neem contact met me op, dan vertel ik je meer.

Geslaagde YoVeggieWorld producties in de foodbranche van morgen!

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Let's talk plant-based!

@yolandavanderjagt

Let's talk plant-based!

@yolandavanderjagt