Vul onderstaand formulier in en breng jouw plant-based producten naar een hoger niveau!

    Plantaardig tafelgesprek met Danielle Mol van Green Up

    Ziehier hoe mijn wereld op het gebied van plantaardig eten werkt. Een compilatie van een viertal inspirerende keukentafelgesprekken met gelijkgestemden. Samen maken we het verschil in deze transitie naar plantaardig eten. Als impactmaker deel ik graag mijn kennis en creativiteit om de kwaliteit van wat we eten naar een volgend niveau te tillen. Waar plantaardig de norm is, waar kwaliteit voorop staat, met eten waar je fit en blij van wordt. Met recepten en producten die ertoe doen.

    Danielle Mol van GreenUp Consulting wil plantaardig eten de norm maken binnen retail; daar komt ze elke dag haar bed voor uit. Er zijn veel quickwins te behalen voor foodproducenten. Danielle ziet dat steeds meer CEO’s de kansen en groeipotentie zien van plant-based food. GreenUp kan samen met YoVeggieWorld de plantaardige transities in werking stellen. Toekomstige omzet kan sterk groeien door in je foodbedrijf nu structurele veranderingen door te voeren. Door samen te werken met de grote bedrijven kunnen we het verschil maken. Dat zien we nu al als we het vergelijken met vijf jaar geleden. Het is tijd om het nu anders te gaan doen. Want wees eerlijk: hoeveel tijd kost het als je het allemaal zelf probeert uit te vinden? Hoe langer je product niet in een optimaal aantal schappen ligt, des te meer omzet je misloopt. Danielle gelooft heilig in de transitie naar een plantaardige wereld. Professioneel accountmanagement en trade marketing spelen hierin een belangrijke rol. Categorie-analyse, een schapadvies, trendpresentaties maar dan vanuit de kansen die ‘plantaardig’ biedt. Samen met professionals in receptuurontwikkeling zoals YoVeggieWorld. Samenwerken met bedrijven die ook de voedselindustrie beter willen maken. Samen nemen we de verantwoordelijkheid!