Als plant-forward chef ontwikkel ik creatieve plantaardige concepten en producten. Met een unieke smaakbeleving. Ik heb een voorliefde voor vers, puur en eerlijk. Voor eenvoud vol smaak met een originele twist.
Als expert in smaakregie ben ik gespecialiseerd in nieuw te ontwikkelen producten en het aanpassen van bestaande receptuur. Plantaardig is de nieuwe norm, kwaliteit en gemak staan voorop. Sensorische producteigenschappen zoals smaak, geur, uiterlijk en textuur zijn doorslaggevend voor het succes van een product. Bij smaakbeleving horen bovendien de laatste trends en trendy smaken.
Soms maken relatief eenvoudige aanpassingen in een productieproces of recept een product onderscheidend en futureproof. YoVeggieWorld staat garant voor innovatieve productontwikkelingstrajecten.
Als doorgewinterde foodexpert heb ik een frisse blik op plantaardig eten. Door mijn culinaire kennis en voortdurende observaties op de voedingsindustrie ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo zie ik waar de markt behoefte aan heeft en welke kansen er liggen voor bedrijven.