Kookboeken Lekker Hollands en Hollandse Kramen

Concept- en receptontwikkeling en foodstyling YoVeggieWorld + mo’media

Bijzonderheden

 

  • Ode aan de Nederlandse keuken, Hollandse ingrediënten en de markt
  • Originele smaakvolle recepten met producten van eigen bodem
  • Meer dan 200 inspirerende recepten
  • Groente in de hoofdrol, altijd met een twist
  • Inspiratiebron voor de thuiskok: lokale ingrediënten direct op tafel
  • Hollandse groenten van ‘ordinary to extraordinary’
  • Eten volgens de seizoenen smaakt simpelweg veel beter
  • Hollandse ingrediënten zoals boerenkool, maar dan met knoflook en rode peper
  • Zilte zeegroente als lamsoren en zeekraal: super actueel
  • Hollandse twist: hele bloemkool met spek en room, nu hip in de magazines

Receptuurontwikkeling voor jouw product? Neem contact met mij op!


Bestsellers!

 

In mijn kookboeken Lekker Hollands en Hollandse Kramen vind je de smaken van eerlijke Hollandse groenten en producten. Hollands van ‘ordinary to extraordinary’. Dit eigentijdse boekconcept is bedacht in 2004 en blijkt nog altijd actueel. Door mijn culinaire kennis te delen en recepten te vereenvoudigen met een hedendaagse twist, krijg je vanzelf zin om de keuken in te gaan. Zelf koken is het begin om grip op voeding te krijgen. Producten te begrijpen. De kwaliteit ervan te waarderen. Deze recepten inspireren, ook om er zelf een eigen draai aan te geven. In de wereld van YoVeggieWorld is meer groenten eten nog nooit zo makkelijk geweest.

Geslaagde YoVeggieWorld producties in de foodbranche van morgen!

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Let's talk plant-based!

@yolandavanderjagt

Let's talk plant-based!

@yolandavanderjagt