Bestseller: Het Grote Sinterklaaskookboek

Idee, concept- en receptontwikkeling en foodstyling YoVeggieWorld + Anneke Ammerlaan foodexpert en foodtrendanalist

Het allereerste Sinterklaaskookboek op de markt!

 

  • Doordacht concept, onderscheidend en uniek in uitvoering
  • Meer dan 100 vrolijke zoete en hartige Sinterklaasrecepten
  • Ieder jaar wordt dit feest gevierd, ieder jaar actueel
  • Inspiratiebron voor receptschrijvers en conceptdenkers
  • Diverse supermarktmagazines borduren voort op dit boek
  • Vol creatieve culinaire oplossingen voor de Sinterklaasperiode
  • Kinderen duiken na het lezen direct de keuken in!
  • Sints slimme receptvisie: niet alleen zoet, ook hartig en gezond
  • De traditie van Sinterklaas verpakt in boekconcept

Receptuurontwikkeling voor jouw product? Neem contact met mij op!


Innovatieve productontwikkelingen voor Sinterklaas

 

Actueel + 100% plantaardig: Witte speculaaspoppen met witte speculaaskruidenmix, kruidnootjes met quinoa, schuimletters gemaakt van aquafaba, marsepeinen varkenssnuitjes met blanke amandelen, echte pepernoten met roggemeel en anijszaad, luxe chocoladeletters met noten en cranberry’s, amandel-wortelcake met kaneel en gember, frisse wortel-mandarijnensmoothies en speculaas-chocolademelk van havermelk.

 

Het is tijd voor een nieuwe generatie Sinterklaasrecepten en -producten, op basis van plantaardige ingrediënten. YoVeggieWorld geeft het traditionele kinder- en grotemensenfeest een eigentijdse update en een duurzaam gezicht voor de 21e eeuw. Dat maakt Sinterklaas – en ook onze recepten – van alle tijden, met pret als sleutelwoord.

Geslaagde YoVeggieWorld producties in de foodbranche van morgen!

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Let's talk plant-based!

@yolandavanderjagt

Let's talk plant-based!

@yolandavanderjagt